Spångholmsskolan

Jag som jobbar på Spångholmsskolans bibliotek heter Angela Carleson och är bibliotekarie. Jag delar min tid mellan Spångholmsskolan och Baraskolan.

Fotograf: Angela Carleson

 

 

 

 

 

 

 

Det bemannade skolbiblioteket är en viktig resurs för skolan och bibliotekariens uppgift är att i samarbete med lärarna sprida läslust och bygga upp och stärka elevernas informationskompetens. På vårt bibliotek finns det mer än 8500 böcker och lite mer än 6000 av dem är skönlitterära böcker. Jag köper in nya böcker flera gånger per termin, så kika in ofta så du inte missar något spännande. Finns det någon särskild bok du tycker jag ska köpa in så kom förbi och tipsa!

Via bibliotekskatalogen kan du hitta böcker och andra medier som finns på skolbiblioteken i Svedala kommun. Du söker genom att skriva sökord i sökfältet som finns högst upp på sidan. Bra sökord är bokens titel, författare eller ämne. Om du loggar in kan du även låna, se vilka böcker du har lånat, reservera en bok och göra omlån. Du loggar in med ditt lånekortsnummer och din pin-kod. Kontakta skolbibliotekarien om du inte kommer ihåg dina inloggningsuppgifter.

De tider biblioteket är öppet framgår av bilden nedan:

Öppettider
Fotograf: Angela Carleson